Bas, Ilvie, Bente en…

Bas, Ilvie, Bente en...- zwangerschapsfotografie, Voorst, Gelderland

Intieme Zwangerschapsshoot in Gelderland: Ilvie, Bas, Bente en de Baby op Komst

Stap binnen in de wereld van Ilvie, Bas en hun oudste dochter, die binnenkort grote zus wordt. Deze zwangerschapsshoot draait helemaal om dit bijzondere gezin en de baby die onderweg is.

Op een bewolkte winterdag heb ik de warme band tussen Ilvie, Bas en hun dochter op de gevoelige plaat vastgelegd. We begonnen onze reis in een bos nabij Voorst, Gelderland. Oorspronkelijk hadden we een ander plekje in gedachten, maar door snoeiwerkzaamheden vonden we een ander pad dat net zo prachtig bleek te zijn. Later in de shoot verplaatsten we naar de schilderachtige uiterwaarden van de IJssel, waar de foto’s een intieme sfeer uitstralen en de liefde en anticipatie voor de komst van de nieuwe baby voelbaar zijn.

Het liefdesverhaal van Ilvie en Bas begon in 2010, in een kroeg in Zutphen. Bas, geboren en getogen op de Voorsterklei, en Ilvie, een nieuwkomer in de omgeving, hadden destijds geen idee dat ze veertien jaar later samen zouden zijn, met een tweede kind op komst. Het is ook leuk om te vertellen dat ik hen al veel vaker voor de lens heb gehad. Zo heb ik Ilvie’s zwangerschap van Bente vastgelegd, en later hebben we samen ook een prachtige familieshoot gedaan. Ilvie en ik delen niet alleen een passie voor fotografie, maar ook een sterke vriendschap die begon op de fotovakschool. Telkens weer is het een eer om haar voor de lens te hebben en de bijzondere momenten in haar leven vast te leggen.

De beelden hieronder zijn overigen’s Ilvie’s favorieten uit de serie die ik heb afgeleverd. Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden!


Ben je op zoek naar een intieme zwangerschapsshoot in Gelderland? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie!