Bjarne en Emmy

Bjarne & Emmy - Trouwfotografie - De Zoete Geest

Ja! Nog één! Ik ben ook zo ontzettend verliefd op alle foto’s die ik heb gemaakt! Ook nu een prachtig stel; Bjarne & Emmy.

Veel bruidsparen hebben moeite om een geschikte foto locatie voor hun huwelijk te vinden. Logisch want trouwen doe je natuurlijk niet elke dag. En dan moet je ook nog rekening houden met het weer, een jaar van tevoren…  Iedereen hoopt erop, mooi weer op je bruiloft. Maar wat nou als het regent? The show must go on!

Op de dag dat wij met de styled shoot bezig waren heeft het ook ontzettend gestormd in de middag. Daarom raadt ik ook aanstaande bruidsparen aan om een binnen locatie achter de hand te houden.
Buiten foto’s maken kan in de regen natuurlijk ook heel gaaf zijn, en hele mooie effecten bereiken. Wist je trouwens dat regen op je bruiloft geluk brengt! Bij mij regende het ook op mijn bruiloft! De Italianen zijn dol op het gezegde ‘Sposa Bagnata, Sposa Fortunata’ wat betekent: ‘natte bruid, gelukkige bruid’. Daarnaast zegt het hindoeïsme ook; hoe meer regen op je trouwdag, hoe gelukkiger het huwelijk.

Ik kan me wel voorstellen dat jullie liever droog blijven. Dus het mooiste is een locatie waar je binnen en buiten  de ceremonie kan hebben en foto’s kan maken. Bijvoorbeeld bij de Zoete Geest! Hoe mooi dat kan zijn, zie je hieronder.


Leveranciers:

Locatie: De Zoete Geest

Foto gemaakt door: Fenna Duin-Huizing

Bruidsmodezaak: Nikita Bruidsmode

Bruidstaart: Gerlinde Bakt

Sweet bedankjes & Cupcakes: Taart at Home

Catering: Sfeer cateraar Tout

Ceremoniemeester: Van Harte Bruiloften & Feesten

Drukwerk: Mirkaartjes

Foodtruck catering: Bus van Zus

Fotograaf: Alfalima Photography

Fotograaf: Fenna Duin-Huizing Fotografie

Haar en Make up: MM Visagie & Hairstyling

Herenmodezaak: Jansen en Jansen herenmode

Modellen dames: Emmy, Anouk, Lucienne, Nikita en Sylvana.

Modellen heren: Bjarne, Merlijn, Rick en Marvin.

Papieren bloemen: Anouk Böhmer

Ringen: Juwelier optiek Verlinden

Trouwambtenaar: Trouwen met Marien

Tent en kleden: Kartent

Videograaf: Vos Belevingen