Dennis en Esmé

Dennis en Esmé - Trouwfotografie - De Schildhoeve, Fluitenberg

Wauw wat een mooie dag hadden Dennis en Esmé! Dat voelde voor mij als lang wachten, want ze hadden mij ver van te voren geboekt en ik heb hen de zomer voor hun bruiloft in Zwitserland voor een verlovingsshoot vastgelegd. Zo mooi!

We hebben toen samen gewandeld naar de Bachalpsee in de Jungfrau regio en onderweg foto’s gemaakt. Je leert elkaar dan beter kennen denk ik. Dennis en Esmé woonden toen nog in Zwitserland en daarmee hadden we meteen een klik. Ik en mijn man hebben namelijk ook in Zwitserland gewoond.

Voor hen zit het geluk in de kleine dingen. Het samen zijn, met z’n tweeën de dag beginnen onder het genot van een kopje koffie. Samen meezingen met hitjes in de auto. Samen koken, Dennis kookt en Esmé snijdt. Familie en vrienden om ons heen hebben. Samen op de piste staan en om 10 uur al op het terras zitten. Samen op de bank hangen, niks moet en alles mag.

In de vragenlijst hadden ze nog een paar mooie adviezen om gelukkig samen te zijn. Dennis en Esmé hebben samen namelijk best wat meegemaakt en weten dat dit niet vanzelf gaat. Dus voor iedereen die geïnteresseerd is:

  • Alles voor een ander over hebben en er voor elkaar zijn
  • Het beste in elkaar naar boven halen
  • Elkaar steunen
  • Elkaar in zijn of haar waarde laten

En dat samen gelukkig zijn is zeker te zien op de trouwdag zelf. Een geweldige dag, met alle mensen om hen heen die hen lief zijn. Met deze foto’s kunnen jullie zeker de dag en de sfeer weer herbeleven.


Trouwfoto’s: Terhorsterzand
Trouwlocatie: De Schildhoeve Buitengewoon, Fluitenberg
Bruidstaart: De Zoetige Taart, Havelte
Trouwjurk: Compagne Bruidsmode, Hardenberg
Trouwpak: Hendriksen Mannenmode, Hoogeveen
Trouwringen: Juwelier Wolters, Coevorden
Bloemen: Bloemen & Interieur, Stadskanaal
Trouwkaarten: Made for Moments
Pennen (voor het ondertekenen van de trouwakte): Pen graveren
Band (’s avonds): KaramBAM!