Douwe en Priscilla

Douwe & Priscilla - Een afterwedding shoot - Achterhoek

Een after-weddingshoot in de achterhoek.

Het is bijna zover, ik ben over een kleine twee maanden klaar met mijn opleiding tot fotograaf aan de foto vakschool in Apeldoorn. In het laatste jaar specialiseer je je op deze opleiding in een bepaalde vakrichting. Dit kan van alles zijn; architectuur, food, landschap, portretten, etc. In mijn geval specialiseer ik mij in huwelijksfotografie.

In het laatste half jaar werk je naar een eindexpositie toe. Hiervoor wilde ik graag nieuw werk aanleveren en dat is door corona toch erg moeilijk geworden. Shoots die ik gepland had, huwelijken waar ik naar uitgekeken had, extra cursussen… Alles werd afgelast en uitgesteld. Ik zat dan ook even letterlijk met mijn handen in het haar!

Omdenken dus. Ik ben creatieve nieuwe dingen gaan doen (daarover binnenkort meer!), de situatie anders gaan bekijken en ik kreeg uit onverwachte hoeken hulp! Douwe en Priscilla zijn vijf jaar geleden al getrouwd (een echt sprookjeshuwelijk) maar hebben voor mij de huwelijkskleding weer van zolder gehaald!

Samen zijn we op pad gegaan en hebben in de achterhoek op de meest uiteenlopende plekken foto’s gemaakt. Van verlaten zwembaden, tot pittoreske bruggetjes in het centrum van Borculo en een prachtig stukje natuur gebied. Met deze twee is niets onmogelijk…

 

Bedankt Douwe & Priscilla voor deze geweldige middag!

 


Borculo centrum, gemeentehuis
Borculo centrum, watermolen/sluis
Neede, het Vleer 
Neede, Achterveld