Familie Berk

Familie Berk - Familie fotografie - Beilen

Ontdek familie fotoshoots: samen vastleggen, voor altijd koesteren

Hopelijk zien jullie als jullie deze foto’s bekijken, meer dan alleen beelden. Jullie zien momenten van de familie Berk vastgelegd door mijn lens, herinneringen vereeuwigd op beeld. De eerste drie generaties familie fotoshoot van dit jaar!

Deze shoot is geschoten in april. Het voorjaar begon vroeg dit jaar, want de eerste tekenen van nieuw leven waren al zichtbaar in de knoppen van de bomen. De familie Berk had zich verzameld voor een langverwacht weekend bij de grootouders, een traditie die zij koesteren en elk jaar rond deze tijd plannen.

De samenstelling van deze shoot was ook levendig en hartverwarmend. Twee gezinnen, drie generaties. Eén gezin met twee volwassenen en drie levendige kinderen, het andere met twee volwassenen en twee schattige meisjes. En natuurlijk de grootouders, omringd door liefde en familie.

Waarom maakten zij deze foto’s? Omdat het leven onvoorspelbaar is.  Een van de grootouders heeft het afgelopen jaar gevochten tegen een chronische longziekte. Dit heeft hen nog meer bewust gemaakt van het belang van het vastleggen van deze momenten, want je weet nooit wat de toekomst brengt. En met vier en een half jaar sinds de laatste familiefoto, was het misschien ook wel hoog tijd om weer samen voor de camera te staan. Toen zij voor het laatst poseerden, was het jongste dochtertje Sofie nog maar 8 weken oud, en het jongste nichtje Emma was nog niet eens geboren.

Ik hoop dat dit verhaal meer mensen aan zal zetten om deze momenten vast te leggen, niet alleen voor nu, maar voor altijd. Want deze herinneringen zijn het waard om gekoesterd te worden, voor altijd.


Benieuwd naar meer hartverwarmende familieshoot? Bekijk mijn portfolio en laat je inspireren door de liefde en verbondenheid die mijn familie fotoshoots laten zien. Neem vandaag nog contact met mij op om jouw eigen unieke herinneringen vast te leggen.