Familie Veldman

Familie Veldman - Familiefotografie - Terhorsterzand, Drenthe

Speelse Liefde: Familieplezier op Terhorsterzand

Bij het vastleggen van de familie Veldman op Terhorsterzand, op een levendige bewolkte zomerdag, was er meer dan alleen het creëren van foto’s. Tussen de fotosessies in het bos en aan het strandje bij de waterplas, was er ruimte voor ontspanning en plezier.

Terwijl de camera klikte, werd er gelachen en gek gedaan. De kinderen kregen de kans om te spelen en plezier te maken, zoals de oudste die de jongste achtervolgde met gekke bekken. Het ging niet alleen om het vastleggen van beelden, maar ook om het creëren van kostbare herinneringen.

Als familiefotograaf in Drenthe, is het mijn missie om meer dan alleen foto’s te maken. Ik leg momenten vast die de band van een familie weergeven en zorgen voor blijvende herinneringen. Of het nu gaat om lachende gezichten, gekke streken of pure genegenheid, elke fotoshoot is een kans om een verhaal te vertellen.

Kies voor een familieshoot die niet alleen prachtige foto’s oplevert, maar ook waardevolle herinneringen en plezier met zich meebrengt. Boek vandaag nog jouw familiesessie op Terhorsterzand en laat ons samen mooie momenten creëren die een leven lang meegaan.


Meer familie shoots zien? –> Kijk dan vooral even hier.
Ook de familieshoot van Jan, Bianca en Daan werd op Terhorsterzand vastgelegd. –> kijk hier.

Benieuwd naar Terhorsterzand zelf? Kijk hier.