Freek en Sanne

Freek & Sanne - Trouwfotografie - Bamboo Lodge, Groningen

Een styled shoot met Freek en Sanne! Nog eentje? Ja! Ik kan het niet laten. We hebben natuurlijk allemaal Covid-19 mee gemaakt en voor mij als fotografe resulteerde dat in minder boekingen dit voorjaar. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, bruiloften fotograferen is namelijk echt mijn droombaan en hetgene waar ik gelukkig van wordt!

Maar het resulteerde ook juist in ruimte. Om na te denken over wie ik ben. Over wie ik ben als fotograaf. Over wat voor bruiloften ik eigenlijk het liefst zou willen fotograferen. En om  inspiratie voor mijn bruidsparen neer te zetten!

Deze styled shoot is georganiseerd bij de Bamboo Lodge op het suikerterrein in Groningen. Je ziet bij deze shoot hoe je met de aankleding een groot verschil kan maken, maar ook hoe taart anders kan en hoe jullie vervoer er anders uit kan zien op de bruiloft (super gaaf!)

Deze bus is van Freek en Sanne en ze zijn er momenteel mee op reis. Je kan ze volgen op Instagram: @redhotchilicamper

Bedankt Freek en Sanne! Wat waren jullie een ontspannen en vrolijk koppel! Het was een eer om jullie te mogen ontmoeten en ik hoop dat jullie reis voorspoedig verloopt!


Locatie: Bamboo Lodge

Styling en Bloemen: Thuis trouwen
Modellen: Freek en Sanne
Jurk: Bruidsatelier Jadeau
Pak: Flashman Haren
Taart: Saakje het bakmeisje
Herenschoenen: Schoenenzaken
Dames schoenen: Mary Jane schoenenboetiek
Sieraden: Sieraden Atelier Willem Tredgett
Haar en make-up: Glamstudio by Lilly
Art work: Mooi ook
Vervoer: Red hot chili camper