Heino en Esmiralda

Heino & Esmiralda - Trouwfotografie - 't Nije Hemelriek, Gasselte

Een bruiloft aan het einde van de winter, op een hele koude en zonnige dag. Waar we prachtig licht hadden bij de shoot, gevolgd door de ceremonie in de kroeg. Want daar hebben Heino & Esmiralda elkaar ontmoet.

Tja en sober waren ze niet helemaal… ¬†toen ze elkaar ontmoet hebben. De avond verlief zelf dan ook niet helemaal vlekkeloos. Uiteindelijk heeft Heino doorgezet en kwam er vlak daarna een echt date en sindsdien dikke verkering.

De afgelopen jaren hebben Heino & Esmiralda samen heel wat meegemaakt en is de relatie goed getest. Zelf vertelden ze mij dat humor eigenlijk altijd hun manier is geweest om samen te relativeren. Maar juist door moeilijk perioden wordt je samen vaak nog sterker en hechter en ik denk dat dit ook maakt dat zij nog beter weten dat ze voor altijd bij elkaar horen.

Maar die humor die kwam ik wel veel tegen op de dag zelf. Ze hebben dezelfde, soms ietwat donkere, humor. Er werd veel gelachen, maar er waren ook hele mooie emotionele momenten en er werd gebikkeld tijdens de fotoshoot, want het was koud!!! En nog zo veel meer…

Maar met deze bruiloft wil ik eigenlijk vooral laten zien hoe mooi het is om in een bruine kroeg te trouwen. Ik ben al meerdere malen bij de De Kruimel in Gasselte geweest voor huwelijken en ook eigenlijk wel in alle seizoenen. Maar ik heb nog niet eerder een ceremonie gezien in dit gedeelte van het pand. Het paste natuurlijk heel goed bij Heino & Esmiralda omdat zij elkaar in een kroeg hebben leren kennen, de sfeer is echt prachtig, dus scroll vooral even verder naar beneden!

Leveranciers:

Jurk: Bianco Evento en heet Famosa Cham gekocht op Bridallure
Coupeuse: Hennie Bolt van Atelier Le Coq
Pak: The Society Shop
Ringen: Jan ten Hoor
Sieraden: By Rose Jewellery
Haar & Make-up: Bij Kim