Jaap en Lycia

Jaap en Lycia - Trouwfoto's - Boswachterij Gieten-Borger, Drenthe

Een Nazomerse Bruiloft om te Stralen: Jaap en Lycia

Jaap en Lycia, een nuchter stel dat volop geniet van de kleine dingen en een diepe liefde koestert voor de natuur, besloten elkaar het jawoord te geven in september. Hun trouwdag vond plaats bij Rikus in Eext, op een dag vol stralend weer en liefdevolle momenten.

De eerste ontmoeting, bekend als de first look, was een ontroerend moment waarbij de heide, nog net in bloei, extra magie toevoegde aan de foto’s. Hun twee kinderen waren hierbij betrokken en schitterden eveneens op de foto’s. Deze toevoeging gaf de herinneringen een extra dimensie van liefde en familie.

Tijdens de fotoshoot, waar Jaap, Lycia en de kinderen aanvankelijk wat onwennig waren, ontstonden al snel lachende, romantische momenten die hun diepe verbondenheid weerspiegelden.

Na de fotoshoot ging het gezelschap naar Rikus, waar het bruidspaar feestelijk werd ontvangen. De ceremonie was hartverwarmend, ondanks de warmte vonden ze verkoeling onder de schaduw van fruitbomen, met de kinderen op hun schoot.

Na de ceremonie was het tijd voor het aansnijden van de taart, een traktatie van Lisette’s Taarten. Vervolgens genoten de gasten van heerlijke buitenborrels, omringd door de natuurlijke pracht van Rikus. Als afsluiter werden nog prachtige foto’s gemaakt tijdens het gouden uurtje; zonsondergang.

Op zoek naar een trouwfotograaf voor Rikus in Eext? Neem contact met mij op en laat je betoveren door de warme sfeer en liefdevolle momenten die ik voor Jaap en Lycia heb vastgelegd op hun bijzondere dag.

 


Trouwlocatie: Rikus in Eext
Trouwshoot: Boswachterij Gieten-Borger
Trouwjurk: Xsasa, Groningen
Trouwpak: Rosa, Groningen
Bruidstaart: Lisette’s taarten
Bloemen: Seijen in Gieten