Kim en Sharyssa

Kim & Sharyssa - Verlovingsshoot - De Suikerfabriek, Groningen

Ja, fantastisch dit! Kim & Sharyssa gingen in 2022 trouwen en wonnen via kaarten van de verliefd & verloofd beurs een verlovingsshoot bij mij. De verliefd & verloofd beurs vind normaal gesproken plaats in de Suikerfabriek in Groningen en dat was dus ook de locatie voor de gewonnen shoot. De suikerfabriek is een industriële locatie met veel licht en ongelofelijk veel mogelijkheden qua ruimtes. Echt de perfecte setting voor een fotoshoot.

De shoot was een beetje onwennig in het begin. Dit is eigenlijk gebruikelijk bij de meeste shoots. De meeste mensen houden er namelijk niet van om op de foto te gaan, sterker nog, de meesten vinden het vreselijk!  En dat zijn dan koppels, verloofden, families die er bewust voor gekozen hebben om bij mij te boeken, maar dit was bij Kim & Sharyssa natuurlijk anders.

De shoot was dan ook het eerste moment dat we elkaar echt zagen. Gelukkig maken een muziekje en een goed gesprek veel goed. We hebben echt ontzettend toffe beelden gemaakt waar zij zelf ook erg enthousiast over zijn. Kim & Sharyssa houden van een  ‘iets donkerdere sfeer’ waardoor het af en toe zelfs wat mysterieus voelt. Ik kan me zo voorstellen dat sommige beelden je laten afvragen wat het verhaal erachter is. Want elke foto is bijna een verhaal op zich. Bijzonder. Net als zij.


Locatie: Suikerfabriek, Groningen