Maarten en Nadia

Maarten & Nadia - Trouwfotografie - De Havixhorst, Meppel

Je bent nooit uit uitgeleerd, althans.. dat vind ik. En omdat ik nooit uitgeleerd ben, doe ik minstens elk jaar een nieuwe cursus of workshop.

Iets om mijn fotografie te verrijken, meer kennis op te doen, andere inzichten te zien en nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Zo ben ik ook naar een workshop van Henk van Lambalgen geweest. Hij heeft vijf jaar geleden ook mijn eigen huwelijk geschoten… Ik was dus al fan van zijn fotografie en manier van werken. Waarom dan niet dichterbij komen en bij hem een workshop volgen? Dat is dus precies wat ik gedaan heb!

Tijdens de workshop kregen we ook de gelegenheid om Maarten en Nadia te fotograferen. Hun huwelijk was vorig jaar door Henk gefotografeerd en op deze dag hebben ze hun trouwkleren nog een keertje aan gedaan zodat wij konden zien hoe Henk met een shoot om gaat. Wat een prachtig stel! En wij kregen ook nog even de tijd om ze op de foto te zetten… Yes!

Persoonlijk zitten er voor mij wat favorieten bij en dus wilde ik ze iedereen die mijn portfolio bekijkt ook niet onthouden!

Bedankt Henk, Maarten, Nadia en iedereen van de Havixhorst die deze dag zo mooi heeft gemaakt!


Locatie: De Havixhorst

Organisatie: Henk van Lambalgen