Mark & Marieke

Mark & Marieke - Trouwfotografie - Melody Ranch en 't witte kerkje

Tja, Mark & Marieke, wat zal ik toch eens over jullie schrijven. Wat zijn jullie oprecht een fantastisch stel! Vanaf de eerste (ontzettend uitgebreide) mail was ik al enorm enthousiast. En dat bleef, van het eerste contact tot lieve appjes een jaar later. Jullie voelen nog steeds meer als vrienden dan iets anders voor mij.

Wie zijn Mark en Marieke dan? Tja ze zijn misschien een beetje blijven steken in de tijd. Ze houden namelijk allebei van oude muziek (jaren 60/70 als ik me niet vergis.) er staat me nog verhaal bij over de eerste ontmoetingen:  ze keken bij elkaar in bus stiekem wat de ander luisterden. De één naar Bon Iver en de ander Bob Dylan. Maar reizen is ook echt hun ding: Australië, de TransMongolië expres en ook Canada en Amerika kwamen in hun verhaal naar boven. En toch zijn het twee huismussen. Marieke vertelde me ooit eens dat ze het liefst met een dekentje op de bank met een pot thee en lekkere snackjes een film kijken.

Wat mij op de bruiloft echt opviel is hoe close zij zijn met hun familie en vrienden. Niet alleen met hun eigen familie, maar ook met elkaars familie. De mensen om hen heen zijn allemaal ook ontzettend hartelijk, vriendelijk en open! En dat resulteerde in ontzettend veel knuffels. Daar wordt ik zo blij van!

De setting op een Amerikaanse ranch en een Wit kerkje paste helemaal bij hun verhaal en het prachtige herfst seizoen. Kortom dit was voor mij alleen maar genieten… en een traantje wegpinken bij de geloften, dat ook.


Locatie Melody Ranch en het witte kerkje
Juwelier: Jewels Forever  Trouwjurk: Asos   Trouwpak: We