Martijn en Lisette

Martijn en Lisette - Trouwfotografie - Grand café Borg Nienoord, Leek
Martijn en Lisette zijn een heel leuk en grappig stel, maar stiekem ook een beetje romantisch. Kijk maar eens naar de locatie!
Ze zijn al meer dan 10 jaar samen, waarvan ze heel wat jaren een lange afstand relatie hebben gehad. Hoewel dit soms lastig voor ze was, was het ook wel makkelijk, want zo vertelde Lisette, dan had je wel genoeg tijd voor de studie. Ze zagen elkaar vaak alleen in het weekend (in het begin zelfs maar 1 dag in de week) en soms ook niet als ze andere sociale verplichtingen hadden. Ze kunnen heel goed met elkaar, maar dus ook heel goed zonder elkaar. Al moet dat niet al te lang duren ;-).
Ze kennen elkaar door en door en dat was op de bruiloft zeker te zien. Er was volop aandacht voor alle familie, vrienden en gasten, maar vooral ook voor elkaar. Martijn en Lisette weten precies van elkaar wat ze nodig hebben en maakten samen met zijn tweeën ook veel plezier. Dit spat ook echt van de foto’s af!
Hieronder een greep uit de gehele serie. De warmte straalt ervan af (want wauw wat was het warm!), maar kijk vooral ook even naar die zoete bruidsmeisjes!

Locatie: Grand Café Borg Nienoord, Leek
Jurk: Wedding Wonderland in Almere
Pak: Piet Zomers (Wilp)
Make-up en Visagie: Joyce
Ringen: Rozenhof Juweliers
Boeket: Noah Ten Hoor
Bruidstaart: Anja Venema
Trouwambtenaar: Aafke Roos
Videograaf: Ruth Zweers
DJ: Olaf en Sylvia