Maurits en Saskia

Maurits & Saskia - Trouwfotografie - Gemeentehuis Sleen

Maurits en Saskia hebben een mooie oplossing gevonden in Corona tijd. Dit jaar zijn ze ‘klein’ getrouwd voor de wet en volgend jaar trouwen ze ‘groot’ voor de kerk in Amsterdam. Voor de kleine ceremonie dit jaar zijn ze getrouwd in het gemeentehuis van Sleen. En dat is ook hoe ze mij gevonden hebben. Door te googelen op trouwfoto’s van het gemeentehuis van Sleen. Mijn broer is daar namelijk ook getrouwd en dat was het eerste huwelijk dat ik ooit geschoten heb… Dus voor mij was het al een groot feest der herkenning. En dat zal het voor de ouders van Saskia ook geweest zijn, want zij zijn namelijk ook ooit hier getrouwd!

Maurits en Saskia, het was misschien klein, maar was een GROOT geluk! Ik heb genoten van jullie gastvrijheid, oog voor detail en aandacht die jullie hadden voor de mensen om jullie heen. Bedankt voor deze prachtige dag en voor nu deze wens:

Jullie zijn nu getrouwd. En aan elkaar toevertrouwd. Het huwelijksleven gaat nu echt beginnen. Dat de liefde het altijd mag overwinnen 


Locatie: Gemeentehuis Sleen