Merlijn en Emmy

Merlijn & Emmy - trouwfotografie - De Zoete Geest

De prachtige oude gerestaureerde boerderij uit 1821 met uitzicht op de Kraaijenbergse plassen, is een verborgen schat midden in de natuur van het rustieke Linden. De naam ‘de Zoete Geest’ zal na deze dag nog lang met mij meereizen. Hier hebben wij op een mooie lente avond een styled shoot geschoten met het thema; Sweet Bohemian Chique. 

Emmy is een ervaren model en wilde altijd al een keer bruidsmodel zijn tijdens een bijzondere fotoshoot. Haar vriend Merlijn had geen ervaring als model en schuwde de camera. De teleurstelling van Emmy maakte zoveel indruk op hem dat hij er uiteindelijk toch voor koos om zijn angst voor de camera opzij te zetten en te mee te werken aan de shoot. Echte liefde voor de camera! Veel mooier kan het niet worden.

Maar het kan wel nog mooier gemaakt worden! Ervaren visagie en creative passende bruidskapsels voor bruidspaar en de bruidsmeisjes maken de bohemian looks chique en compleet.

Als de allermooiste bruidskleding eindelijk aangetrokken mag worden is ondertussen de rest van het team hard aan het werk op de locatie om alles om te toveren in de gekozen stijl: Sweet Bohemian Chique. De tafels worden romantisch gedekt en gestyled en er is een prachtige tafel neergezet voor gasten om een ‘gastenboek’ te schrijven. De sfeer die we zien, voelen en ervaren werkt aanstekelijk. Iedereen geniet van het stralende, verliefde koppel. Ze zijn adembenemend mooi, ze passen niet alleen in de sfeer die we als team op deze romantische locatie hebben neergezet, ze passen gewoon bij elkaar! De liefde en chemie spat ervan af.

De Babs spreekt het ‘bruidspaar’ toe met woorden die passen, ze raken zelfs…. het lijkt wel een échte bruiloft! De kus is gemeend, is echte liefde. Voor Emmy en Merlijn is het hun liefde voor elkaar, voor ons als team is het liefde voor ons vak, waarbij we elke keer weer verrast worden door de mogelijkheden, creativiteit en dynamiek die we samen kunnen creeren. Zelfs een overweldigende onweersbui gooit geen roet in het eten!

Bruid Emmy en bruidegom Merlijn hebben kunnen proeven hoe hun echte bruiloft er uit kan zien. Wie weet gaat hij binnenkort wel op zijn knieën en mogen we het nóg een keertje doen, maar dan is het for real! Wij als ondernemers kunnen niet wachten!


Leveranciers:

Locatie: De Zoete Geest

Foto gemaakt door: Fenna Duin-Huizing

Bruidsmodezaak: Nikita Bruidsmode

Bruidstaart: Gerlinde Bakt

Sweet bedankjes & Cupcakes: Taart at Home

Catering: Sfeer cateraar Tout

Ceremoniemeester: Van Harte Bruiloften & Feesten

Drukwerk: Mirkaartjes

Foodtruck catering: Bus van Zus

Fotograaf: Alfalima Photography

Fotograaf: Fenna Duin-Huizing Fotografie

Haar en Make up: MM Visagie & Hairstyling

Herenmodezaak: Jansen en Jansen herenmode

Modellen dames: Emmy, Anouk, Lucienne, Nikita en Sylvana.

Modellen heren: Bjarne, Merlijn, Rick en Marvin.

Papieren bloemen: Anouk Böhmer

Ringen: Juwelier optiek Verlinden

Trouwambtenaar: Trouwen met Marien

Tent en kleden: Kartent

Videograaf: Vos Belevingen