Nico en Lisanne

Nico & Lisanne - Trouwfotografie - De Olde Looierij, Hoogeveen

Nico & Lisanne trouwden in een maand die ik wat minder vaak voorbij zie komen. December. En dan moet je er natuurlijk rekening mee houden dat het weer niet helemaal is wat je ervan hoopt. Want iedereen hoopt op een witte kerst, maar de realiteit is dat dit maar zelden gebeurd.

Nico & Lisanne hadden dan ook van tevoren een binnen locatie uitgezocht waar we sowieso foto’s gingen maken. En omdat er in Drenthe weinig binnen locatie’s zijn met goed licht waar je trouwfoto’s kan maken wil ik juist deze foto’s uitlichten in deze reportage. Ter inspiratie voor misschien wel jullie bruiloft!

De Olde Looierij in Hoogeveen heeft een industriƫle uitstraling. Van buiten ziet het er al prachtig uit, en op de verdieping heb je een lege ruimte met veel licht. Wat ook leuk is dat je beneden gebruik mag maken van alle attributen. Hier hebben Nico & Lisanne nog even gebruik van gemaakt aan het einde van de shoot.

Hieronder dus alleen de foto’s van de shoot van de bruiloft van Nico & Lisanne. Dit zijn ze overigens nog niet eens allemaal, in totaal heb ik meer dan honderd foto’s van alleen de shoot afgeleverd. Ze zijn dan ook echt prachtig geworden!


 

Locatie: De Olde Looierij, Hoogeveen
Trouwjurk: Bridallure, Ureterp
Trouwpak: Hendriksen Mannenmode, Hoogeveen
Bloemen: Hilbrands, Westerbork
Ringen: Juwelier ten Hoor, Assen