Portia en Sam

Portia & Sam - Zwangerschapsshoot - Saas-Fee, Zwitserland

Een love/zwangerschapsshoot in de alpen.

Het is misschien leuk om even een klein feitje over mezelf te vertellen. Ik heb zeven jaar in het buitenland gewoond, Duitsland, England Schotland, Oostenrijk en Zwitserland. In Zwitserland heb ik zelfs op twee plekken gewoond, Wengen en Saas-Fee. Al die plekken hebben nog steeds een bijzonder plekje in mijn hart en we reizen er dan samen ook graag weer naar terug.

Het is dan voor mij ook heel bijzonder als je terug gaat naar een plek waar je gewoond hebt, en dat je daar mensen weer ziet die daar inmiddels ook niet meer wonen, maar daar ook bezoek zijn! Dan voelt de wereld ineens heel klein hoor!

Acht jaar geleden zijn mijn man en ik uit Saas-Fee vertrokken en nu zagen we Portia voor het eerst weer sinds die tijd. Heel gelukkig, met partner en zwanger van hun eerste kind!

Portia en Sam houden van minder geposeerde foto’s, waarbij veel gelachen wordt. Ze houden ervan om lol te hebben, maar ook om lief te hebben en dat aan elkaar terug te geven. Deze serie weerspiegeld dat. Ze brengen een glimlach op mijn gezicht. ?