Rob en Erszike

Rob & Erszike - trouwfotografie - Landgoed Lemferdinge, Paterswolde

het seizoen is inmiddels al een tijdje aan de gang, en toch nog geen nieuwe foto’s op mijn website. Hoe kan dat? Nou, ik heb het gewoon te druk! Wat is dat toch een fantastisch gevoel, dat zoveel trouwkoppels mij hun vertrouwen geven en hun bruiloft door mij laten schieten! Maar daar houdt het natuurlijk niet mee op! Daarna moet ik nog ‘editen’  en voor elke dag dat ik fotografeer ben ik drie dagen bezig met ontwikkelen. Zo ook met de shoot van Rob en Erszike…

Dit zijn foto’s van de eerste styled shoot die ik zelf georganiseerd heb, met als modellen Rob en Erszike. Ik wilde namelijk zo graag laten zien hoe mooi het is om in de open lucht te trouwen! In dit voorbeeld duiken we het bos in bij landgoed Lemferdinge in Paterswolde, maar het kan overal! We hebben een bohemian, dromerig sfeertje neergezet, zo mooi! Ik ben dan ook helemaal verliefd op deze foto’s!

Rob en Erszike zijn overigens een echt stel, maar hebben (nog) geen plannen om te trouwen. Zou dat na deze dag misschien veranderd zijn? Ik hoop het, want het zijn echt prachtige mensen en ze hebben zich vol overgave en zonder enige vorm van gene op deze foto’s gestort. Echt waanzinnig goed!

Voor deze foto’s wil ik graag zoveel mensen bedanken! Rob en Erszike natuurlijk voorop! Maar ook alle fantastische leveranciers die hier aan mee gewerkt hebben! Hieronder een lijst zodat als jullie weten waar je de prachtige jurk, pak, bloemen, aankleding etc. kan vinden!


Locatie: Landgoed Lemferdinge, Paterswolde 

Personal assistance/ Wedding planner: Priscilla Duin
Bruidsmodezaak: Fem Weddingshop
Herenmodezaak: Hendricksen Mannenmode
Visagie: Carla visagie 
Bloemen: Just Mart bloemen
Taart: Cakewish en Sweet Meringue shop
Ceremoniespreker/ Zelfstandig trouwambtenaar: Trouwen met Regina
Drukwerk: Mirkaartjes
Sieraden: Dequino
Ringen: Van Ark juwelier