Roelof en Inge

Roelof & Inge - Trouwfotografie - after wedding shoot

Een gouden uur fotoshoot met Roelof & Inge

Soms heb ik zoveeeeeel geluk! Ik mocht Roelof en Inge’s bruiloft ook al in januari fotograferen, maar toen hadden we niet de mooie zonsondergang waar Inge zo op gehoopt had. Dat mocht dus overnieuw op een mooie zomeravond in Augustus.

We hebben een heideveld opgezocht bij de Klenkcke. Hier is nog veel meer te zien; van Elzensingels en stukken bos tot de elegante Havezate, maar helaas hadden we daar geen tijd voor. Als je voor een golden hour shoot gaat werken we letterlijk en figuurlijk tegen de tijd.

Maar dat licht… dat prachtige zonovergoten gouden licht…. waardoor alles er zo zacht en zo mooi uit ziet.  Ik zou zelf wel willen dat het de hele dag zo was.

Maar dat verdwijnt helaas snel. Het gouden uurtjes is werkelijk maar een… uurtje. Soms 50 minuten. Dan is de zonsondergang en dan volgt het blauwe uurtje en dat is… 20 minuten. Veel mensen vergissen zich hierop. Het blauw uur is de 20 minuten dat het licht van de zon en het het licht van het interieur van de meeste gebouwen ongeveer dezelfde hoeveelheid heeft. De hemel is dan nog prachtig donkerblauw en dit is gewoonlijk een goede tijd voor architectuurfotografie. Maar ook voor de laatste love shoot of huwelijksfoto’s! Kijk maar eens aan het einde van deze serie!

Wat het geheel dan helemaal afmaakt is de liefde tussen Roelof & Inge, dat spat er gewoon van af!
Dat maakt de foto’s zo bijzonder mooi. Ik ben zelf helemaal verliefd op deze reportage en heb meer dan 100 foto’s afgeleverd, omdat ik gewoon niet kon kiezen.
Ik hoop dat ik jullie met een kleine impressie net zo enthousiast maak!