Roy en Linda

Roy & Linda - Verlovingsshoot - Cactus oase Ruurloo

Afgelopen voorjaar had ik een win-actie waarbij de winnaars een pre- of after weddingshoot konden winnen… Uit de vele reacties hebben Roy en Linda uiteindelijk gewonnen. 

Linda had een super mooi verhaal geschreven; over het romantische aanzoek van Roy;

‘In de herfstvakantie van 2019 hadden wij onze vakantie naar Aruba gepland. Dit hadden we in mei al geboekt en keken er al een lange tijd naar uit. Mijn vriend in het bijzonder, hij wilde mij daar ten huwelijk vragen.

Een week voor ons vertrek naar Aruba liep helaas alles even helemaal anders. Mijn schoonvader belande plotseling in het ziekenhuis en moest tijdens onze vakantie geopereerd worden. Gelukkig is dit allemaal goed gegaan. Wel hadden wij de vakantie afgezegd.

Omdat mijn vriend de ring al wel had gekocht en deze branden in zijn jaszak, hebben we lastminute een stedentrip Berlijn geboekt. Super leuk. En ik had natuurlijk nog geen idee wat al maanden zijn plan was. Eenmaal in Berlijn aangekomen, kwamen wij er achter dat er een lichtshow was en het overal super druk was. En mijn vriend maar zoeken naar de juiste plek. Uiteindelijk had hij het gevonden, een romantisch restaurant aan de rand van de Tiergarden. Niets vermoedend werd ik compleet overvallen met zijn vraag en heb ik JA gezegd. Helaas hebben wij door de omslag van de vakantie en het zoeken naar de juiste plek, geen mooie foto’s van deze mooie herinnering.’

Linda had niet alleen een mooie verhaal over het aanzoek, ze had zelf ook super leuke ideeën over waar we de foto’s konden maken! Uiteindelijk zijn we op de Veluwe en de cactus oase in Ruurlo geweest. De foto’s die we samen hebben gemaakt zijn dan ook een mooie herinnering aan hun verlovingstijd.