Sander en Sanne

Sander en Sanne - Trouwfotografie - De Crackstate, Heerenveen

Sander en Sanne vonden de liefde niet alleen door naar rechts te swipen op Tinder, maar ook op het pittoreske eiland Ameland. Na een paar leuke dates vlogen de vonken tussen hen heen en weer op het eiland en besloten ze uiteindelijk samen te gaan wonen in Heerenveen. Sanne had er altijd van gedroomd om te trouwen, maar Sander was daar niet zo happig op. Dat wil zeggen, tot hij haar op een zomer verraste met een aanzoek op één knie bovenop de Etna.

Voor hun bruiloft wilden Sander en Sanne een vleugje Italië naar Fryslân brengen. En om hun visie werkelijkheid te laten worden, schakelden ze de hulp in van weddingplanner Hendrina van Fascino Wedding. Haar aandacht voor detail en haar vermogen om hun visie werkelijkheid te laten worden, droegen echt bij aan het bijzondere karakter van de dag.

Terwijl hun liefde blijft groeien en evolueren, Kan ik me alleen maar voorstellen welke andere prachtige verrassingen Sander en Sanne nog meer te wachten staan. Dus ga je gang, swipi naar rechts en kijk waar het je naartoe brengt!


Trouwlocatie: Crackstate Heerenveen
Feestlocatie: de Pollepleats

Weddingplanner: Fascino Wedding

Trouwjurk: Bruid en Bubbels, Leeuwarden
Trouwpak: Roka, Groningen
Bloemen: Anneke Douma 
Haar en Make-up: Prolooks
Ringen: Rozenhof

Band: Oxygen
Cateraar: Lokaal55, Sneek

Meer bruiloften zien?

Klik hier!