Simon, Renée en Jop

Simon, René en Jop- Newborn fotografie - Zuidhoorn

Als fotografe van ook newbornshoots, koester ik elke sessie als een unieke gelegenheid om kostbare momenten vast te leggen. Deze keer had ik het voorrecht om Jop voor mijn lens te verwelkomen, een prachtige toevoeging aan het liefdevolle gezin van Simon en Renée.

Het verwarmt mijn hart om te zien hoe mijn paden zich blijven kruisen met die van Simon en Renée. Van het vastleggen van hun liefdevolle huwelijksceremonie tot het documenteren van Renée’s zwangerschap, voel ik me dankbaar voor het vertrouwen dat zij in mij stellen. Het is een voorrecht om deel uit te maken van belangrijke mijlpalen in hun leven en om onbetaalbare herinneringen vast te leggen.

Tijdens de newbornshoot van Jop was de sfeer weer ontspannen en gemoedelijk. We namen alle tijd die nodig was, met ruimte voor knuffels, kusjes en een voeding voor Jop (en een kop koffie voor mij ;-)). Het was een genoegen om te zien hoe Simon en Renée zich vol overgave storten in het ouderschap. Ik was ook enorm vertederd van al die unieke eigenschappen die hem zo speciaal maken. Van zijn kleine handjes tot zijn zachte donshaartjes, elk detail heb ik met liefde vastgelegd.  Vooral ook met de wetenschap dat deze beelden later dierbare herinneringen zullen worden voor het hele gezin.

Het zijn momenten als deze die mijn werk als fotograaf zo vervullend maken. Het vermogen om de kostbare band tussen ouders en kind vast te leggen in zijn puurste vorm en om de liefde die een gezin bindt te documenteren, is een voorrecht dat ik nooit als vanzelfsprekend zal beschouwen. Bij elke sessie besef ik des te meer hoe dankbaar ik ben voor alle mensen die mij keer op keer inhuren, die mij toestaan om deel uit te maken van hun kostbare herinneringen en om samen prachtige verhalen te vertellen door middel van foto’s.