Tjeerd, Daan, Yara en Dex

Tjeerd, Daan, Yara en Dex - Familieshoot - 't Leesten, Apeldoorn

We ontkomen er niet aan in deze tijd; het Covid-19 virus. Het heeft de afgelopen twee maanden een enorme impact gehad op heel Nederland en de wereld. Ondanks dat de impact voor ons als gezin niet dramatisch was hebben we ons flink moeten aanpassen. En ook voor de fotografie had het gevolgen.

Al die supertoffe huwelijken, zwangerschapshoots, love shoots, after-weddingshoots… Alles werd geannuleerd. Heel begrijpelijk natuurlijk, maar ik had hier vaak al maanden naar uit gekeken. Ik krijg zo veel energie van het fotograferen van al die bijzondere momenten! En nu dus een hele periode niet… Gelukkig kunnen we weer met inachtneming van de regels op pad! De familiestoot met Tjeerd, Daniëlle, Dex en Yara was dan ook precies wat ik nodig had.

Samen zijn we erop uit getrokken. Bij het ‘t Leesten in Apeldoorn is een prachtig natuurgebied waar je het hele jaar lang van het afwisselende landschap kan genieten. Ook nu kun je daar even ‘vrij zijn’. De perfecte setting om alles dus even los te laten en even in het nu te zijn.

We hebben dan samen ook zoveel plezier gehad! . Yara is een echt foto modelletje. Die is na deze sessie ster in ‘verwaand’ kijken (ook al zie je dat niet in de foto’s terug, haha) en Dex is zo’n stoere bink! Ik voelde me gelukkig om een paar uurtjes de interactie tussen Tjeerd en Daniëlle en de kinderen van dichtbij te mogen meemaken. Na deze sessie wist ik dan ook weer helemaal waarom ik verliefd ben geworden op het fotograferen.

Het zit namelijk in die kleine momenten. Die ene blik. Die ondeugende glimlach. Die onverwachte extra knuffel. Liefde vind je overal.