Albums

Een album van jullie trouwen is niet zomaar iets. Niet een vakantie album wat jullie (en ik ook) elk jaar bestellen. Julie trouw album is meer dan dat. Een familie document, een blik op de tijd waarin julie trouw (d)en, maar vooral prachtige herinneringen aan misschien wel de mooiste dag van jullie leven.

 

Trouwalbum

En hoe ouder het album (de foto’s) wordt hoe meer waarde het krijgt. Men zegt niet voor niks dat herinneringen onbetaalbaar zijn. In mijn ogen is een album van jullie trouwen dat dan ook. Onbetaalbaar.

Voor mij zijn albums dan ook een verlengstuk van mijn fotografie. Ik zie een reportage van jullie dag en een album niet los van elkaar. Het is het dan ook vanzelfsprekend om albums standaard in mijn paketten op te nemen.

Trouwalbum

En daarin gaan we voor kwaliteit. Alleen de mooiste albums met het beste papier. Een album dat met aandacht wordt gemaakt.
Mijn albums worden hier in Nederland met de hand gemaakt. Met oog voor detail en perfectie. De productie en het materiaal is zo duurzaam mogelijk. Een hoogwaardig product wat je trots aan al je vrienden en familie kan laten zien.

Zelf hou ik van wat een medefotograaf “koffietafel” boeken noemt. Eigenlijk dus juist niet enorme albums, maar een formaat dat lekker op schoot of in de hand ligt. We hebben voor ons eigen trouwen een 20 x 20 cm album samengesteld. En gezien dit door mijn trouwkoppels het meest word uitgezocht, is dit ook het formaat wat bij jullie pakket inbegrepen is.

Trouwalbum

Maar alles is mogelijk. We kunnen voor een ander formaat gaan. In plaats van vierkant voor staand of liggend kiezen. En voor de omslag zijn er leren, linnen of velvet optie’s beschikbaar in allerlei kleuren.

De inhoud van het album stellen we samen samen. Ik maak een opzet voor het album, waarin ik het verhaal van jullie dag vertel. Maar ook de hoogtepunten, de gestolen momenten en dierbare mensen om jullie heen komen natuurlijk hierin voorbij.

Trouwalbum

Maar wat ik anders doe dan menig ander fotograaf is dat jullie hier vervolgens geheel je eigen ‘sausje’ over mogen gooien. “Die foto groter, die foto kleiner, deze foto erin en deze foto eruit”. Het kan allemaal. Ik vind het belangrijk dat jullie het niet een ‘mooi’, maar een fantastisch album vinden. En niet balen omdat die ene foto er niet in zit of dat jullie liever een bepaalde foto meer hadden willen uitlichten. Het was tenslotte jullie dag toch? Dan moet het ook wel jullie album zijn. Niet de mijne.

Vaak trekken we er een avondje voor uit en genieten we met een drankje nog eens samen na van alle foto’s.

Samen stellen we prachtige herinneringen samen.