After wedding shoot

met de boot op pad en
met je jurk het water in

naar het buitenland

naar een oud klooster
als de wysteria bloeit

Roelof en Inge - trouwfotografie - Gouden uur
Ruben en Elif - trouwfotografie - De Mausel, Noordbroek
Shelby en Konstantin - Trouwfotografie - Harder Kulm, Zwitserland
Konstantin & Shelby - trouwfotografie - Harder Kulm, Zwitserland
Tjalle en Margreet - Trouwfotografie - Landgoed Nienoord, Leek

Heb je hier al eens van gehoord? De benaming zegt het al. Een after wedding shoot is een trouwreportage die je na de bruiloft doet. Op een plek naar keuze en op een moment dat het jullie past trekken jullie je bruidskleding weer aan en gaan we ontspannen nog meer herinneringen maken, want er is geen tijdsdruk, de bruiloft is al geweest en we kunnen samen de meest leuke ideeën uitdenken!

Een after wedding shoot kan een extraatje zijn. Als je bedacht hebt dat je eigenlijk met je jurk het water in wil, of op een specifieke locatie wil fotograferen. Misschien houden jullie van zeilen en gaan we met de boot op pad, of naar een oud klooster als de wysteria bloeit of prachtige foto’s in het water met de trouwkleding aan. We kunnen zelfs eventueel naar het buitenland… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar het kan ook zijn dat jullie dagprogramma vrij krap is en je besluit om de shoot te schrappen zodat jullie trouwdag ontspannener verloopt.

Bij een after wedding shoot hebben we alle tijd. We plannen 2,5 uur of 5 uur, hiermee kunnen we ontzettend veel verschillende beelden maken. We kunnen bijvoorbeeld meerdere locaties bezoeken, of een langere wandeling doen. Zo krijgen jullie (nog) meer variatie in de foto’s.

Nog iets wat zeker een meerwaarde is, is dat het bij de after wedding shoot altijd goed weer is. Tenminste, als wij gaan fotograferen samen, want is het minder mooi weer? Dan plannen we gewoon een nieuwe datum.