Robert, Yvonne, Lowen, Ian en…

Robert, Yvonne, Owen, Ian en... - Zwangerschaps- en familiefotografie - Terhorsterzand, Drenthe

Betoverende Zwangerschapsshoot op Terhorsterzand: Magisch Licht en Perfecte Kledingkeuzes

Op een warme zomerdag trok ik samen met Robert, Yvonne, Lowen en Ian naar Terhorsterzand in Drenthe voor een zwangerschapsshoot. Je leest het al Robert en Yvonne hadden op dit moment al twee kinderen: Lowen en Ian, en Yvonne was in verwachting van de derde. Een jong gezin is niet altijd even makkelijk om te fotograferen en als je dan ook nog zwanger bent van de derde ga je wel een uitdaging aan ;-). Natuurlijk hadden we het samen goed voorbereid: de tijdige start van de fotosessie stelde ons in staat om te profiteren van het prachtige zonlicht, dat het landschap omhulde in een gouden gloed en een sfeer van verwachting creëerde.

Ook had Yvonne had met zorg een prachtige jurk uitgekozen, waarvan de aardse tinten perfect pasten bij de omgeving. Gecombineerd met de harmonieuze kleuren van de kleding van Robert, Lowen en Ian, zorgde dit voor een visueel adembenemende serie foto’s.
Elk beeld straalt liefde, vreugde en opwinding uit om de komst van hun nieuwste familielid te vieren.

De locatie op Terhorsterzand, eerst op een zandpad aan de rand van het bos en later tussen de heide en jeneverbessen, bood ook op deze dag weer een prachtige achtergrond voor de fotoshoot. Elk moment dat werd vastgelegd, was doordrenkt met de magie van deze bijzondere plek. Dat klinkt misschien nogal poëtisch, maar ja de beelden… laten zien dat het echt waar is!

Deze fotoserie heeft een speciaal plekje in mijn hart veroverd. De combinatie van de prachtige omgeving, het warme licht en het liefdevolle gezin maakten het tot een van mijn favoriete shoots.

Wil je zelf ook zo’n betoverende zwangerschapsshoot ervaren in Drenthe? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie en om je eigen sessie te plannen.

Wil je meer zwangerschapsshoots zien? Kijk dan vooral even hier.