Trouwen

Fenna Duin – Huizing

 

Ik wil laten zien hoe het voelt:

De kwetsbaarheid
De luide en stille momenten
Het kippenvel
De ongeplande geluksmomenten
Het zo hard lachen
dat je pijn in je buik krijgt
Die ene blik
 

 

 

Details - trouwfotografie
Sander en Sietske - Trouwfotografie - Landgoed Lemferdinge, Paterswolde
Tjalle en Margreet - Trouwfotografie - Landgoed Nienoord, Leek
Shelby en Konstantin - Trouwfotografie - Harder Kulm, Zwitserland
Jeroen en Caitlin - Trouwfotografie - Tuin de lage Oorsprong, Oosterbeek, Gelderland

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd.

Van de eerste blik in trouwkleding, tot de geloften waarbij iedereen een traantje weg pinkt, tot de gekke danspasjes op de dansvloer… Jullie trouwdag zit vol bijzondere momenten. Ze gebeuren in slechts enkele seconden, maar wanneer ik ze voor jullie vastleg zullen jullie ze nooit vergeten.

“Mijn hart gaat sneller kloppen als ik zie hoeveel mensen van elkaar kunnen houden”. 

Mijn creatieve, spontane en heel persoonlijk aanpak zorgen foto’s met emotie. Ik leg niet gewoon vast hoe jullie trouwdag is, maar ik laat zien hoe het voelt.

Ik wil graag jullie verhaal vertellen. Niet alleen van ‘de dag’, maar ook wie jullie zijn. Dat zit in de kleine momenten, de echte dingen;

De kwetsbaarheid
De luide en stille momenten
Het kippenvel
De ongeplande geluksmomenten
Het zo hard lachen dat je pijn in je buik krijgt
Die ene blik


De details tellen: Melksnorren na ijsjes bij de kinderen, een relaxte sfeer, die eerste blik als je elkaar voor het eerst in trouwkleding ziet, knuffels, liefdevolle blikken, erehagen, maar ook de spanning voor de ceremonie, lekker eten, intieme momentjes, het gouden uur, kleine gebaren, het lachen als de trouwring niet in één keer om wil, maar vooral… vooral het gevoel dat jullie het vieren zoals jullie willen, dat jullie stralen omdat het jullie dag is, dat jullie jezelf kunnen zijn.

Mijn favoriete trouwdagen:

Dagen die passen bij het bruidspaar. Wat maakt jullie jullie? Hoe hebben jullie elkaar ontmoet, wat doen jullie graag samen? Laat het terug komen op jullie trouwdag. Daarmee wordt het nog persoonlijker!

Gaan jullie trouwen op een boot, in het bos, in de kas of hebben jullie een fiets als trouwvervoer? Fantastisch!

Een ceremonie vol persoonlijke speeches van de lieve mensen om jullie heen en gelach of een ontroerend lied van de vader op de bruid terwijl hij piano speelt. Wauw!

Gaan jullie uitgebreid feest vieren met een dj of juist marshmallows roosteren bij het kampvuur met een bandje op de achtergrond?

Zolang jullie het te gek vinden, vind ik dat ook!

Werkwijze

Voor de bruiloft

Zijn jullie enthousiast na het bekijken van mijn foto’s? Dan is de eerste stap het maken van een kennismakingsgesprek. Mijn manier van fotograferen is heel persoonlijk en gaat verder dan alleen de foto’s, daarom is het voor mij bijzonder belangrijk dat het klikt tussen ons en dat mijn stijl en manier van fotograferen bij jullie past. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, en praten over jullie ideeën voor de trouwdag. Aan het einde van de kennismaking heb ik vaak een goede indruk van wat jullie belangrijk vinden op de dag en hebben we samen een eerste versie van een tijdlijn op papier gezet.

En natuurlijk liggen er aantal trouwalbums op tafel om te bekijken.

Een maand voor de bruiloft.

Jullie ontvangen van mij een uitgebreide vragenlijst over praktische zaken én over wie jullie zijn. Ook plannen we (naar wens) een tweede voorbereidingsgesprek. Daarin bespreken we de laatste wensen en details en zo nodig geef ik nog advies om de dag nog mooier te maken.

De trouwdag

Deze dag staat in het teken van genieten, genieten en nog eens genieten! Hopelijk voelen jullie hier echt al een vriendschappelijke band en ga ik op tussen jullie familie en vrienden. Jullie hoeven je geen moment zorgen te maken of alle momenten er wel op komen, want daar ben ik voor! Dat is waar ik blij van word.

De eerste dagen na de bruiloft

Binnen een paar dagen na jullie trouwdag ontvangen jullie een preview om na te genieten! Het delen van de preview vind ik altijd fantastisch, mijn hart stroomt altijd over van het idee dat jullie hiermee het gevoel van de bruiloft wat langer vast kunnen houden. Deze foto’s zetten ook meteen de toon voor de andere foto’s.

Tot 8 weken na de bruiloft.

Wanneer ik elke foto zorgvuldig heb bewerkt krijgen jullie de rest van de reportage. Vervolgens gaan we aan de slag met het album, yes!