Zwanger

Zwangerschapsshoot

 

 

Een mooie herinnering
voor later.

Niet alleen voor jou,
maar ook voor je kleine!

Frank en Melanie - een zwangerschapsshoot - Dwingelderveld, Drenthe
Simon en René - Zwangerschapsshoot - Terhorsterzand, Drenthe
Simon en René - Zwangerschapsshoot - Terhorsterzand, Drenthe
Douwe en Priscilla - een verlovingsshoot - Dwingelderveld, Drenthe

Jij bent zwanger! Van harte gefeliciteerd.

In korte tijd verandert er ontzettend veel aan je lichaam. Van binnen en van buiten. De uitputting, rugpijn en misselijkheid, je lichaam maakt een nieuw mens! Dat is vieren waard. Het plannen van een zwangerschapsshoot is hiervoor de perfecte manier. Een mooie herinnering voor later. Niet alleen voor jou, maar ook voor je kleine!

De zwangerschapsshoot kunnen we bij jullie thuis doen of op een leuke (buiten) lokatie. Ieder seizoen heeft zo zijn charme. Bloemen, zon en zee, een herfstbos of een besneeuwd park? Ik maak er samen met jullie iets moois van! Uiteraard draait het bij de zwangerschapreportage om je mooie buik, maar foto’s met jou en je partner of de aanstaande grotere broer of zus zijn natuurlijk ook erg tof!

Wanneer kan ik het beste zwangerschapsfoto’s boeken?

Dit antwoord is niet zo duidelijk. Het is voor iedereen anders en hangt af van hoe je zwangerschap verloopt en hoe je buik groeit.

Als vuistregel is elk moment tussen de 28 en 34 weken een goed moment. Maar baby’s komen wanneer ze dat willen, dus als je een tweeling krijgt of je vermoedt dat je kleintje al vroeg zijn grote entree in de wereld maakt, is het veiliger om het eerder dan later te doen. Hoe vroeger je in zwangerschap boekt, hoe meer opties we hebben met poseren (want je beweegt nog wat makkelijker) en locatie.