Over mij

Fenna Duin – Huizing

”Fill your life
with moments,
not things.
Have stories to tell,
not stuff to show”

 

Ik op IJsland
Lily en Iona - familiefotografie - Provence, Frankrijk
Fenna
Fenna
Fenna

Die kleine momenten zijn dan ook mijn inspiratiebron. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar jou moment. Wat ben jij aan het doen? Wat houdt jou bezig? Wat kan jij uren en uren bespreken?

Fenna dus, een echtgenote, een moeder, een dochter, een zus, een vriendin. Fotografe, vervend tuinder en liefhebber van het buitenleven. Ik ben geboren in Meppen, maar dan wel in Nederland, waar mijn ouders tot op de dag van vandaag nog in mijn geboortewoning wonen. Bij ons thuis speelde het gezinsleven een grote rol en ook nu staat familie bij ons op één.  Ik ben getrouwd met Bram en heb twee prachtige dochters; Lily en Iona. Wij verkennen samen de wereld. Met de camper of de tipitent heel Nederland en Europa door, maar het liefst trekken we naar Schotland, dat toch een speciaal plekje in ons hart heeft.  Reislustig dus. Van jongs af aan al, maar vooral toen ik van school kwam heb ik  flink wat omzwervingen gemaakt; Frankfurt, London, Aberdeen, Ware (Herfortshire), Edinburgh, Saas-Fee, Kuhtai en Wengen heb ik allemaal thuis mogen noemen. Allerlei kleine momenten en beslissingen brachten mij van de ene naar de andere plek, maar nu is Beilen thuis. In Drenthe; 15 minuten van Assen, 45 van Groningen en 45 van Zwolle. Die kleine momenten zijn dan ook mijn inspiratiebron. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar jou moment. Wat ben jij aan het doen? Wat houdt jou bezig? Wat kan jij uren en uren bespreken?

Wat ben je aan het doen? Wat houdt je bezig? Waar kan jij uren en uren over praten? Denk aan momenten. Elk moment – hoe groot of klein ook – is er één met een speciale betekenis. Elk moment is waardevol door de manier waarop het in het volgende past. Samen vormen deze momenten jouw leven. Welk leven bouw je? Wat zal er nog heel lang in je leven zijn?

Dat is wat ik graag fotografeer, wat ik wil laten zien. Zodat jullie later beeldende verhalen te vertellen hebben.


Favoriete dingen om te doen en/of waar ik echt van hou (favorites):

Tuinieren in mijn 60m2 volkstuin, lezen, knuffels van mijn meisjes, uitgebreid ontbijten, mooie zonsondergangen, wijntjes drinken met vrienden op het terras, een kaasplankje, reizen, thuiskomen, de geur van pas gemaaid gras, boeketten uit eigen tuin plukken, dromen, kamperen met onze tipi tent, avonturen zoeken, uitslapen op zondag, vals zingen met mijn dochters in de auto, koffie drinken, een verfrissende regenbui na een hete zomerdag, Sterren kijken, sneeuwen engelen maken in de winter, de kleuren van de herfst, het geluid van stromend water, of het nu een stroompje of de zee is, de eerste zon op je gezicht in het voorjaar, de blikken van de kinderen of ze nu blij, boos of verdrietig zijn. Die ene knuffel, die ene lach, dat ene moment…

“En oh ja, ik kan de tijd bevriezen, wat is jouw superkracht?”

Hieronder een indruk van mij en mijn gezin, dan heb je mij al eens gezien ;-). Het lijkt me ook echt super leuk om jullie te mogen ontmoeten! Komen jullie gezellig langs voor een kop koffie/thee/een lekker wijntje/wat je lekker vind en waar jij echt gelukkig van wordt? Dan kunnen we samen plannen maken en verder dromen over jullie moment.

Vertel mij jullie verhaal en laten we samen wat moois creëren!