Portfolio

Sander en Sietske - Trouwfotografie - Landgoed Lemferdinge, Paterswolde

Huwelijksfotografie

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd.

Van de eerste blik in trouwkleding, tot de geloften waarbij iedereen een traantje weg pinkt, tot de gekke danspasjes op de dansvloer… Jullie trouwdag zit vol bijzondere momenten. Ze gebeuren in slechts enkele seconden, maar wanneer ik ze voor jullie vastleg zullen jullie ze nooit vergeten.

“Mijn hart gaat sneller kloppen als ik zie hoeveel mensen van elkaar kunnen houden”. 

Bekijk shoot's
Dennis & Esmé - Verlovingsshoot - Zwitserland

Love- & verlovingsfotografie

Zijn jullie (nog steeds) verliefd? Dat gekke, wilde, magische gevoel? Dan is dit voor jullie! Een love shoot wordt vaak gedaan als verlovingsreportage of een pre-weddingsshoot. Maar je hoeft natuurlijk niet te trouwen om samen een love shoot te doen! Deze shoot is er om herinneringen te creëren waar je over 20 jaar op terugkijkt, en die je doen herinneren hoe sterk jullie liefde voor elkaar was (en is).

“Het is magisch om intieme momenten tussen verliefde koppels te mogen vastleggen”

Bekijk shoot's
Simon en Renée - Zwangerschapsfotografie - Terhorsterzand, Drenthe

Zwangerschapsfotografie

In korte tijd verandert er ontzettend veel aan je lichaam. Van binnen en van buiten. De uitputting, rugpijn en misselijkheid, je lichaam maakt een nieuw mens! Dat is vieren waard. Het plannen van een zwangerschapsshoot is hiervoor de perfecte manier. Een mooie herinnering voor later. Niet alleen voor jou, maar ook voor je kleine!

Bekijk shoot's
Tjeerd, Daan, Yara en Dex - Familieshoot - 't Leesten, Apeldoorn

Familiefotografie

Sta jij nooit op de foto omdat jij altijd de foto maakt? Of willen jullie een cadeau aan opa en oma geven. Of is het gewoon al een tijd geleden dat jullie als gezin samen op de foto zijn gegaan?

Bekijk shoot's
Simon en René - Newbornshoot - Zuidhorn

Newborn

Of je nu net nieuw leven in de wereld hebt gebracht en dit leest met wazige ogen van slaapgebrek, of je opgewonden uitkijkt naar de komst van een nieuw klein familielid: van harte gefeliciteerd! Want wat is dit een bijzonder periode! Wat zullen jullie je verwonderen over de baby, al die kleine bewegingen, de geluidjes, en wat zal er veel geknuffeld worden. Momenten om nooit meer te vergeten.

Bekijk shoot's