Familie Biewenga

Familie Biewenga- Familie fotografie, Drenthe

Drie Generaties in Beeld: Een Familiefotoshoot in Drenthe

Welkom bij deze drie generaties fotoshoot, vastgelegd op het terrein van ”De Koekoeksklok” in het charmante Beilen-Brunsting, Drenthe. Als fotograaf heb ik het voorrecht gehad om deze bijzondere gebeurtenis te documenteren op deze boerderij, omringd door een prachtige tuin die het perfecte decor vormde voor deze fotoshoot.

Op een bewolkte herfstdag hebben ik drie generaties van de familie Biewenga mogen vastleggen op verschillende locaties rondom de boerderij. Onder een majestueuze gele boom, waar de bladeren zachtjes ritselden in de wind, ving ik momenten van warmte en samenzijn. De levendige paarse bloemen die de tuin sierden, dienden als een kleurrijk contrast, terwijl de robuuste zwarte schuurdeuren een vleugje rustieke charme toevoegden aan mijn beelden. Samen zorgde dit voor een ontzettend diverse shoot, waarbij ik uiteindelijk 110 beelden afleverde. Hieronder zijn ze niet allemaal te zien, maar heb ik een selectie gemaakt om het gevoel van de shoot te laten weerspiegelen.

Met een palet van groen, bordeauxrood en aardetinten als leidraad, straalden de familieleden harmonie en verbondenheid uit. Hier was van tevoren over nagedacht, met een moodboard heeft de familie ervoor gezorgd dat ze qua kleuren goed bij elkaar pasten.

Het hoogtepunt van deze sessie was ongetwijfeld de viering van 55 jaar huwelijk van opa en oma, vereeuwigd onder de zachtgele bladeren van de boom. Hun glimlachen spraken boekdelen, doordrenkt van liefde en levenslange toewijding. Na de shoot bleef ik nog even hangen voor een kop koffie. Daarbij kwam het fotoboek van hun trouwen 55 jaar daarvoor op tafel; wat een stempel uit die tijd. Prachtig om even in te mogen zien.

Ik ben er trots op dat ik niet alleen foto’s heb gemaakt, maar ook herinneringen heb vastgelegd die nog weer generaties lang zullen voortleven. De feedback die ik heb ontvangen van deze familie was ook erg mooi: “Sinds 55 jaar zijn ze niet weer zo mooi stralend als echtpaar op de foto gekomen, naar mijn weten. Precies daarvoor hebben we de fotoshoot gedaan”. Hier wordt ik ontzettend gelukkig van en bevestigd nog weer eens dat ik op het goede pad zit met mijn carrière keuze.


Wil je ook de magie van een familieherinnering in het prachtige Drenthe ervaren? Ontdek mijn drie generaties fotoshoots en laat ons samen jouw verhaal vastleggen.
Neem vandaag nog contact op!