Favorits

Favorits. Tja wat is dat eigenlijk? Want wat zijn mijn favoriete foto’s? Voor mij zijn dat toch stiekem foto’s van mijn gezin. Mijn man. Mijn kinderen. De gekke bekken, plezier om niks, of wanneer het licht toevallig even goed viel. Hier heb ik een aantal van meegenomen, maar ik wilde ook wat van mijn anderen laten zien. Van al die prachtige bruidsparen, zwangere vrouwen (en lieve partners), baby’s, gezinnetjes, kinderen, landschappen en zelfs een aantal zelfportretten en foto’s die van mij gemaakt zijn. Alles staat lekker kris kras door elkaar, scrol dus vooral ook even wat verder naar beneden!

De diversiteit is enorm. Ik denk dat deze galerij dan ook echt laat zien wat voor invloed de locatie heeft op foto’s. Maar dat niet alleen! Het seizoen, de kleding, de kleuren (van kleding en decoratie) en het tijdstip van de dag dat foto’s gemaakt worden maken echt een groot verschil. Misschien kan deze serie dan voor jullie ook juist een inspiratie bron zijn voor jullie eigen bruiloft of fotoshoot.

En mocht je nog wat missen, stuur dan een berichtje. Helaas kan ik niet alles meenemen dus dit is letterlijk een greep uit de collectie!

Liefs!