Merry Christmas!

Mijn vrienden en familie weten er al langere tijd van. Ik stuur elk jaar een kerstkaart met daarop… onze kinderen. Een idee dat ik tegenkwam op het internet, met een uitvoering die ik uiteindelijk pas in het tweede jaar zou maken. Een kaart waarop een bakkerstafel te zien is, waarin kinderen sneeuwengeltjes maken. Photoshop technisch was ik op dat moment nog iets minder onderlegd en besloot ik dan ook om het dat jaar iets eenvoudiger te houden:

Kerstkaart Lily en Iona 2020

 

Na de enthousiaste reacties van iedereen na dat eerste jaar besloot ik om me het tweede jaar inderdaad toe te leggen op ‘de droom’. De bakkerstafel met attributen waarbij de meisjes sneeuwengeltjes maken in de sneeuw. Wat ben ik hier lang mee bezig geweest! Aparte foto’s van de kinderen, speciale belichtingen, de bakkerstafel, mijn jongste dochter die echt boos werd toen ik bloem op haar wilde strooien…. Maar het resultaat is denk ik nog steeds mijn favoriet tot nu toe:

Kerstkaart Lily en Iona 2021

En dan heb je je hoogtepunt voor je gevoel gehad en wat ga je daarna dan doen? Nou de creatieve energie nam eigenlijk alleen maar toe. Met mijn oudste dochter lily ben ik op onderstaand idee gekomen. Een beeld wat bij iedereen echt een glimlach op het gezicht tovert bij het openen van de kaart.

Kerstkaart Lily en Iona 2022

Toch miste ik in de laatste kaart een beetje de warmte en de schattigheid van de meisjes. Ze zijn zo kort jong voor mijn idee en ik wilde dit jaar toch weer iets wat dit zou reflecteren. De warmte van kerst, de saamhorigheid van het zus zijn, en de fase waar ze in zitten. Lily lacht bijvoorbeeld momenteel niet met haar tanden en dat is ok (!). Iona zit daarentegen ontzettend goed in haar vel. Ik denk dat dat ook echt goed te zien is.

Kerstkaart Lily en Iona 2023

Inmiddels krijgen mijn klanten natuurlijk ook elk jaar zo’n mooi kaart. En daarmee wensen wij jullie dit jaar het volgende:

Mooie avonturen – Bram
Dat je je dromen kan najagen РFenna 
Blauwe olifantjes op het behang – Lily
knuffeltjes in bed – Iona

Maar vooral een fantastisch, mooi, gezellig en schitterend jaar!

P.s. Willen jullie ook zo’n kerstkaart? Neem even contact op!