Bas en Ilvie

Bas & Ilvie - Zwangerschapsshoot - Posbank, Veluwe

Als een mede collega fotograaf je vraagt om foto’s te maken van haar zwangerschap dan is het denk ik het grootste compliment wat je je maar in kan denken. Ilvie en ik werken al langer samen. We maken foto’s van elkaar voor onze websites en ze is met mij mee geweest als second shooter voor bruiloften. Ontzettend getalenteerd en we hebben hetzelfde oog voor beelden. Dubbel zo leuk om dan iemand op de foto te mogen zetten die je al zo goed kent, maar ook zeker kritischer is op foto’s omdat ze zelf fotograaf is.

Maar misschien ook wel makkelijker om mee te werken. Zo hoefde ze geen perfecte zomeravond, want die ‘wolken hebben ook wel wat’. Ze houdt wel van donkere luchten. En deze avond kregen we toevallig allebei; en mooie gouden beelden met en en dreigende stoere wolkenluchten. Waarop dit Bas en Ilvie samen blijven stralen met het wondertje in Ilvie’s buik.

Ik vond het dan misschien ook wel een beetje spannender dan anders om de foto’s af te leveren. Maar ze was er ongelofelijk gelukkig mee en dat maakte mij dan weer gelukkig :-). Super bedankt Bas en Ilvie voor de de gezellige avond waarop ik een nieuw stukje Veluwe heb mogen ontdekken.


Locatie: Posbank, Veluwe