Dennis en Esmé

Dennis & Esmé - Verlovingsshoot - Zwitserland

Dennis en Esmé wonen nu nog in het prachtige Zwitserland. Voor mij een favoriete bestemming, gezien mijn man en ik daar samen ook hebben gewoond. Toen ze mij dan ook contacteerden om te vragen of ik hun huwelijk in Nederland zou willen vastleggen was ik dan ook in de zevende hemel… Ik hou ervan als het meteen duidelijk is dat er een klik is tussen mij en het bruidspaar! De klik is namelijk heel belangrijk. Een bruidspaar moet natuurlijk de foto’s mooi vinden die ik maak, maar de klik zorgt ervoor dat het contact tussen mij en het bruidspaar veel soepeler verloopt, wat een meer ontspannen trouwdag oplevert en dat levert uiteindelijk weer mooiere foto’s op!

Maar even terug naar deze shoot. Want de trouwdag van Dennis en Esmé moet nog komen ;-). Wij hadden al plannen om deze zomer in Zwitserland vakantie te houden en dit leek me een mooie gelegenheid om Dennis en Esmé in het echt te ontmoeten. We hadden natuurlijk wel gefacetimed, maar dat is ook voor mij niet hetzelfde als persoonlijk contact. En gelukkig wilden Dennis en Esmé dit ook wel, laat ik ze dan ook meteen maar voor een shoot vragen dacht ik bij mezelf. En zo geschiedde…

Lieve Dennis en Esmé, wat ben ik blij dat jullie blij zijn met de foto’s! Ze zijn prachtig en zullen ook zeker op mijn Instagram voorbij gaan komen. Maar waar ik vooral blij mee was, was de tijd die we samen doorbrachten en elkaar beter hebben leren kennen. Jullie zijn ontzettend mooie mensen, van binnen en van buiten! Jullie weten waar jullie staan in het leven, wat jullie willen en jullie gaan jullie dromen achterna. Daar heb ik ongelofelijk veel respect voor!


Locatie: Bachalpsee, Zwitserland