Gerjon en Mandy

Gerjon en Mandy- Verlovingsfotografie, Terhorsterzand, Drenthe

Winterse Verlovingsfotoshoot met Gerjon & Mandy in Drenthe

In het prachtige Terhorsterzand, omringd door de rust van de winter en een vleugje sneeuw, heb ik Gerjon en Mandy gefotografeerd tijdens een verlovingsfotoshoot. Als verlovingsfotograaf in Drenthe was het geweldig om dit energieke stel vast te leggen voordat ze in mei gaan trouwen.

Gerjon en Mandy zijn levensgenieters die dol zijn op gezelligheid, feestjes en goede borrels. Ze straalden te midden van de jeneverbessenstruiken en heidevelden. Ondanks de verstopte zon achter dikke wolken, was hun connectie en liefde voor elkaar duidelijk voelbaar.

Hun weg naar de verloving toe was vol wederzijdse steun en liefde, zelfs tijdens uitdagende tijden. Vanaf hun eerste ontmoeting in de kroeg, vele jaren geleden, tot hun hereniging in 2019, hebben ze zowel vreugde als verdriet gedeeld. Mandy’s moedige strijd tegen borstkanker en het plotselinge verlies van Gerjons beste vriend brachten hen dichter bij elkaar. Dit versterkte hun band en verbond hen door gedeelde emoties en steun.

Als verlovingsfotograaf in Drenthe, gespecialiseerd in het vertellen van verhalen via beelden, was het een eer om de unieke band tussen Gerjon en Mandy vast te leggen. De liefde tussen hen is vastgelegd in foto’s die niet alleen momenten bevriezen, maar verhalen vertellen die voor altijd zullen voortleven. Ik kijk ernaar uit om hun trouwdag vast te leggen, een viering van liefde, veerkracht en een gedeelde toekomst.


Voor verlovingsfotoshoots in Drenthe die de ware essentie van liefde en verbondenheid vastleggen, nodig ik jullie uit om contact met me op te nemen. Laten we samen jullie speciale momenten vastleggen en ze omzetten in tijdloze herinneringen.