Jorrit en Rachelle

Jorrit & Rachelle - Trouwfotografie - Lemferdinge, Paterswolde

Jorrit & Rachelle hadden op hun trouwdag wel een heel Hollands sfeertje, want regen, regen en…. regen. En dat was wel bijzonder. In de praktijk zie ik eigenlijk (bijna) nooit zoveel regen op één dag. Maar op de één of andere manier voelde het een beetje als een typisch Hollands afscheid, want vlak nu hun trouwdag zijn ze naar Dubai verhuisd. Een groter contrast kan niet denk ik zo. Via instagram volg ik ze graag en af en toe wisselen we nog eens een berichtje uit. Wat is het dan toch bijzonder om die verhalen over zo’n andere cultuur te horen!

Laatst kreeg ik de vraag wat een preview inhoud en omdat Jorrit & Rachelle ook al elders op mijn website in een verlovingsshoot te vinden zijn, vind ik het mooi om het juist bij deze reportage kort te houden en te laten zien wat ik dan zoals aflever. Vaak zijn het zo’n 10 beelden, waarvan altijd een paar van de first look (als jullie deze gehad hebben) en de ceremonie. Verder wisselt het, soms doe ik er een groepsfoto bij, soms een detail foto, maar net wat ik vind passen. Hieronder heb ik er twee van het taart aansnijden toegevoegd, maar het kan ook een specifieke moment zijn als jullie dat van tevoren hebben doorgegeven.

Zolang het maar een mooie impressie geeft van jullie dag en jullie hiermee wat langer kunnen nagenieten terwijl jullie op de rest van de reportage wachten. Kijk vooral nog even van de foto’s van ‘de shoot’ bij een raampje op de verdieping bij Landgoed Lemferdinge. Voor die extra glimlach op jouw gezicht vandaag!


Locatie: Landgoed Lemferdinge, Paterswolde