Konstantin en Shelby

Konstantin & Shelby - trouwfotografie - Harder Kulm, Zwitserland

Iedereen heeft denk ik wel een Bucket list. Misschien niet netjes op een papiertje met bullet points uitgetypt. Maar wel dingen waarvan ze dromen dat ze die ooit nog eens mogen of kunnen doen. Ik heb er zelf natuurlijk ook eentje. En dan ook nog eentje specifiek voor mijn fotografie. En daar kon ik wat van afstrepen toen ik Konstantin en Shelby ontmoette.

Een droom van mij is om in de toekomst zo’n drie bruiloften per jaar in het buitenland te mogen schieten. Destination wedding noemt men dat ook wel. Mensen die vaak met een klein gezelschap naar het buitenland gaan, daar helemaal hun eigen plan trekken en klein trouwen. Fantastisch!

Om te laten zien hoe mooi dat is en wat de mogelijkheden zijn ben ik natuurlijk een portfolio nodig. Als je nog nooit in het buitenland foto’s hebt gemaakt met een bruidspaar, hoe moeten toekomstige bruidsparen dan weten hoe dit eruit ziet. Nou door bruidsparen te zoeken die nog wel eens op de foto zouden willen in dit geval.

Vorig jaar kwam ik in contact met Ryan en Barbora. Ik heb hen op de foto gezet in Wengen. Dat was een love shoot en via Barbora kwam ik in contact met Konstantin En Shelby. Zo is het toch een kleine wereld. Konstantin en Shelby zijn vorig jaar namelijk in Corona tijd getrouwd. Dit moest redelijk snel gebeuren in verband in visums en ze hebben toe geen fotograaf kunnen vinden met als gevolg dat ze eigenlijk geen mooie foto’s in trouwkleding hadden. Dat hebben we samen rechtgezet….

De galerij bevat trouwens alle foto’s die ik hen heb afgeleverd.

Ik heb Konstantin en Shelby al ongelofelijk vaak laten weten hoe blij ik was dat ik de eer kreeg om hen te mogen vastleggen. Zulke lieve, dankbare mensen met een enorm hart. Het was een magische avond en ik voel me vereerd dat ik deze nieuwe herinneringen voor me mocht vastleggen.


Locatie: Harder Kulm, Zwitserland