Michel en Syrine

Michel & Syrine - Love shoot - IJsland

Michel en Syrine, een love shoot bij Nauthúsagil Waterfall op IJsland

Soms moet je je eigen geluk maken. Een paar weken geleden ging ik last minute met mijn moeder weer naar IJsland. Hier zijn we samen twee jaar geleden ook al geweest en ik ben toen helemaal verliefd geworden op het ruige, mythische door wonderschone natuur overspoelde land. Er is overal wat te bekijken en zoveel meer te zien dan dat je zou denken. IJsland is trouwens ook veel makkelijker te bereizen dan dat veel mensen denken. Dus mocht je ooit gaan, stuur me een bericht dan stuur ik heel wat tips door!

Net als twee jaar geleden was het voor ons weer een korte trip. Vijf dagen inclusief vliegen is natuurlijk niet zoveel. Maar in die tijd kun je echt ongelofelijk veel zien! Ik denk dat ik nog een aparte post maak met alle natuurfoto’s en landschapsfoto’s die ik gemaakt heb, maar eerst terug naar Michel en Syrië. We kwamen hen tegen bij Nauthúsagil waterval. Een specatuculaire romantische waterval waar je natte voeten en een natte broek voor over moet hebben om er te komen. Je moet onder andere een kleine waterval beklimmen namelijk (Wat heb ik een stoere moeder hè?).

Het begon voor mij met Michel. Dit zat op een steen naar de waterval te kijken en dat licht…. Dat licht viel zo mooi op hem, dat ik vroeg of ik wel een foto van hem mocht maken. Van het één kwam het ander en dit eindigde in onderstaande mini sessie…

Van begin tot eind in 7 minuten geschoten trouwens, ik heb het even nagekeken ;-).

Michel en Syrië zijn trouwens zelf ongelofelijk getalenteerde landschapsfotografen. Check hun website.


Locatie: Nauthúsagil waterval