Ruben en Elif

Ruben & Elif - Trouwfotgrafie - Boerderijcafé De Mausel, Noordbroek

Een bruiloft bij de de Mausel in Noordbroek.

Ruben en Elif zijn allebei muzikaal, ze delen een passie voor muziek en dat heb ik op de bruiloft ook mogen zien. Zelf had ik nog niet eerder een Turks-Nederlandse bruiloft mee gemaakt, maar dit begint met een dans als het bruidspaar aankomt. Heerlijk! De sfeer zat er meteen al lekker in en dat feest gevoel gaat eigenlijk niet meer weg. Een aanrader denk ik voor elke bruiloft eigenlijk, waarom niet meteen beginnen met het feest?

Nou ja, eigenlijk beginnen met de first look natuurlijk… En misschien Valt het wel al op, maar bij deze bruiloft has ik collega Ilvie Evers mee als second shooter. Zo mooi, want we hebben dus veel momenten van twee kanten kunnen schieten en zo beide reacties prachtig mogen vastleggen.

Ik heb er bewust voor gekozen om een aantal dingen uit te lichten bij deze bruiloft: dit zijn immers alleen de first look, aankomst bij de locatie en de ceremonie zelf. Ik kan namelijk niet bij iedere bruiloft 400-500 foto’s online zetten. Dit zal ik een enkele keer wel doen, maar afgezien daarvan vind ik het mooier om te laten zien wat je bij bepaalde onderdelen van mij als fotografe kan verwachten…

En mocht je je nog afvragen waar is dan de fotoshoot is… Tja, soms loopt even alles anders dan we in gedachten hadden van tevoren. Zo ook bij deze bruiloft, het programma liep helaas uit waardoor we besloten om de shoot over te slaan en deze op een andere dag te laten plaatsvinden. Dat kan natuurlijk ook! Ik zal dus van de after wedding shoot een apart blog schrijven. Hou de website in de gaten!


Leveranciers:

Locatie: Boerderijcafé de Mausel, Noordbroek
Second Shooter: Ilvie Evers
Videograaf: Twan ten Hooven
Trouwambtenaar: Ria Fenneman Mensies
Jurk: Bruidshuis Diana
Pak: ROKA Groningen
Bruidsboeket en corsages: Alex Aalders
Decoratie: door Elif zelf gemaakt, grootste deel besteld bij Bries aan Zee
Trouwringen: Rozenhof trouwringen