Sander en Sietske

Sander en Sietske - Trouwfotografie - Landgoed lemferdinge, Paterswolde

Sander en Sietske zijn zo’n mooi stel samen, misschien denk ik dat wel van elk stel, maar dit was het eerste wat in me opkwam om bij dit portfolio item te schrijven. Ik meen het ook echt! Ik weet nog dat ze bij mij thuis op de bank zaten voor het kennismakingsgesprek en dat ik dacht: het geluk sprankelt gewoon van ze af. En dat doen ze ook op de foto’s!

Sander en Sietske kennen elkaar van de kerk, en die kerk zien we nu niet in dit portfolio item voorbij komen, maar ook daar hebben ze op hun trouwdag een ceremonie gehouden. Ondanks dat dit ook echt prachtige foto’s waren is dit niet zozeer wat ik in deze serie wilde uitlichten, want… Zelden heb ik op een bruiloft dat we zoveel locatie’s aan doen; klaarmaken van bruidegom, klaarmaken van de bruid, fotolocatie, trouwlocatie, kerklocatie en een feestlocatie. Meestal adviseer ik het ook niet met het idee dat hoe minder locatie’s, hoe meer rust er is op de trouwdag. Maar Sander en Sietske bewezen voor mij juist dat het ook wel kan. Ook zonder stress! ¬†En dat elke locatie echt zijn eigen sfeer en eigen foto’s oplevert en dat dit op die manier ook echt een toegevoegde waarde aan de dag heeft.

Hoe doe je dat dan? Zoveel locatie’s zonder stress? Dat zit hem denk ik in een goed draaiboek. Ruimte inbouwen voor eventuele uitloop en goede ceremoniemeesters die helpen met het organiseren van de dag.

P.s. Bij deze foto’s wil ik ook echt graag de foto’s van het feest uitlichten. Want wil je echt een mooi avondfeest? Dan is Loetje zeker een goede aanbeveling!


Trouwlocatie: Landgoed lemferdinge, Paterswolde
Shootlocatie: Sluisfabriek, Drachten
Feestlocatie: Loetje, Paterswolde

Jurk: Bruid en Bubbels, Leeuwarden
Pak: Van der Gang, Dokkum
Boeket: Jilderda Bloemen
Taart: Cakewish
Ringen: Piersma juweliers