Simon & Renée

Simon & Renée - Trouwfotografie - De Kruimel, Gasselte

Simon en Renée zijn helemaal mijn mensen. En gelukkig is dat wederzijds, want sins hun huwelijk heb ik ook al de zwangerschap van Renée mogen fotograferen (met Simon erbij natuurlijk) en hun zoontje Jop toen hij geboren is. Maar wie zijn Simon en Renée dan? Een echt team. Ze zijn altijd samen als ze samen kunnen zijn en weten precies van elkaar wat ze doen als ze niet samen zijn. Ze staan (bijna) over hetzelfde in en weinig stil. Dus er wordt altijd lekker veel gepraat. Ze houden van lekker eten, gezelligheid en veel humor. Over dat eten… Ze zijn gek op bitterballen. Die kwamen op de bruiloft ook voorbij natuurlijk!

Wat een leuk weetje is is dat ze elkaars achternamen hebben aangenomen. Dat kan tegenwoordig. Zo hoor je wel meteen bij allebei de families, dus ik vind dat echt wel een hele mooie gedachte!

In de vragenlijst die ik een maand voor de bruiloft stuur schreef Renée het volgende:
” Wij houden van romantiek, goede gesprekken over waar het leven om draait, maar hebben ook zoiets als: “doe maar normaal, dan doe je gek genoeg”. Wij zijn blij met de kleine dingen, zoals lekker eten, gezellige mensen om ons heen en kunnen al genieten van een bitterbal (daar is hij weer) en een drankje in de zon. Dit is ook hoe wij onze bruiloft willen. Vooral veel gezelligheid met alle lieve mensen, “what you see is what you get”, en het mag allemaal wel lekker gemoedelijk van ons.” Ik denk dat dat zeker te zien is in onderstaande serie. Een prachtige dag in Oktober.

De foto’s die ik in de galerij heb opgenomen zijn trouwens de foto’s die in het album zijn opgenomen. Dit zijn niet altijd de ‘perfecte’ plaatjes, maar vaak juist ook de foto’s waar veel emotie achter zit. Wat het bruidspaar, Simon & Renée in dit geval, misschien een verhaal verteld dat wij uit die ene foto niet op zouden maken. Maar alles tezamen, geeft dit een mooie sfeer weer van de dag, van de het huwelijk en van wie Simon & Renée zijn. Want wat spatten zij van de foto’s af!

Lieve Simon en Renée,
Ik hoop dat jullie wensen voor de toekomst uitkomen. Dat jullie over 20 jaar nog net zo gelukkig en verliefd zijn als nu en dat misschien nog wel x20. En dat jullie aan jullie kinderen vertellen “Als jij niet zo blij bent met hem/haar, zoals papa en mama waren: dan is het niet goed genoeg ?”


Bloemen: Lijn 10 
Jurk: Fem Weddingshop Leek 
Pak: Roka Groningen
Ringen: Karin Kroon Heeg, goudsmid