Jaana en Jordi

Fenna is echt geweldig! Ze is ontzettend betrokken, vanaf het moment dat je bij haar langs gaat voor de kennismaking, tot het moment dat het trouwalbum geleverd word.

Wij zijn geen stel dat comfortabel is voor de camera en wisten niet zo goed wat mooie plekken waren. Fenna heeft ons heel natuurlijk op ons gemak gesteld en kwam met ideeën, maar ging ook mee in de soms aparte ideeën die wij hadden. Ze heeft echt de essentie van ons als stel en onze verhouding met onze vrienden en familie vast weten te leggen.

De foto’s die eruit zijn gekomen zijn gewoon weg super! Ik zie alle mooie momenten terug en de manier hoe Fenna communiceert, betrokken is en écht van haar passie haar werk heeft gemaakt is uitzonderlijk fijn.

Ik zou Fenna 100% aanraden. Ze vraagt niet eens of je voor haar een review wil schrijven. Het komt puur vanuit ons, omdat we haar echt kunnen aanraden. Ik had me geen betere fotograve kunnen wensen! Het enige is misschien dat de prijs kwaliteit verhouding niet 100% klopt, want ze zou veel meer kunnen vragen voor de kwaliteit, liefde en professionaliteit die ze heeft.