Mark & Marieke

Fenna in je leven mogen verwelkomen is al een feestje; haar uitnodigen voor je bruiloft is de beste beslissing die je zult maken.
Onze bruiloft wilden wij relatief low budget houden, maar we wilden graag investeren in het vastleggen van deze bijzondere dag. We zijn achteraf dolblij dat we voor professionele fotografie hebben gekozen en dat we Fenna hebben gevonden. Vanaf ons eerste contact voelden we gelijk een heel fijne klik met haar en ze heeft maandenlang samen met ons naar de bruiloft toegeleefd en de details met ons voorbesproken. Fenna is enorm lief, vrolijk, betrokken en behulpzaam. Ze begreep precies onze wensen (geen geposeerde foto’s, vooral de ‘echte’ momenten) en luisterde hier naar. Het was ontzettend fijn om haar op onze bruiloft erbij te hebben, het voelde alsof we er een vriendin bij hadden! Al onze gasten waren het hiermee eens.
Wat de foto’s betreft: deze overtroffen al onze verwachtingen! Wat maakt Fenna prachtige, warme, liefdevolle, natuurlijke foto’s. Ze heeft een fantastische timing en heeft talloze momenten vastgelegd die wij als bruidspaar niet eens hebben opgemerkt op de dag zelf. De foto’s halen precies de sfeer terug die wij op de bruiloft hebben gevoeld. Ze heeft prachtig alle liefdevolle, ontroerende, grappige en feestelijke momenten vastgelegd. Ook de nabewerking vinden wij prachtig: warm, sfeervol en natuurlijk. Aan de foto’s is te zien dat Fenna met heel veel liefde en aandacht fotografeert en dat zij echt oog heeft voor de mensen en details die ze vastlegt.
De preview die we heel snel na de bruiloft kregen, was al overweldigend mooi. Het was fantastisch om zo kort na de bruiloft al zulke sprookjesachtige foto’s terug te zien. Inmiddels hebben we alle foto’s en kijken we deze iedere dag even door. Wij hebben er een geweldige fotoserie aan overgehouden die ons voor altijd ‘mee terug’ zal kunnen nemen naar die bijzondere dag. We zijn Fenna hier eeuwig dankbaar voor!!