Simon, Renée en…

Simon en Renée - Zwangerschapsfotografie - Terhorsterzand, Drenthe

Wat is het toch een eer om eerst gevraagd te worden voor de bruiloft en om dan vervolgens de zwangerschapsshoot te fotograferen en als slagroom op de cake dan ook nog de kleine te mogen fotograferen als die geboren is. Als die zo bijzondere en belangrijke momenten. Om daar bij te mogen zijn. Echt magisch! Bij Simon en Renée was dit het geval. Dit is natuurlijk de zwangerschapsshoot, maar mocht je de bruiloft ook willen bekijken, klik dan even hier.

Wat ik misschien nog niet verteld heb is dat Renée is degene die tussen hen door pakt alles meteen regelt. Simon remt haar hierin dan juist af en toe weer een beetje af, wat hem betreft kan alles later wel gebeuren. Misschien geeft dat af en toe een beetje frictie, maar tegelijkertijd is het mooi om te zien dat ze wat voor elkaar over hebben en dat er dan soms juist hele mooie dingen uitkomen. Een zwangerschapsshoot waar Simon bijvoorbeeld niet op zit te wachten, wordt toch gedaan. Renée regelt dan de kleding, stemt alles af en zorgt ervoor dat het allemaal goed voor elkaar is.

En als we dan op de juiste tijd op de juiste plek zijn is het ‘plaatje’ compleet. We zijn ditmaal naar Terhorsterzand gegaan. Een natuurgebied net ten zuiden van Beilen dat ik erg goed ken. Het is immers haast mijn ‘achtertuin’. Een klein, heel divers gebied, waar in alle seizoenen wel iets bijzonder (moois) te zien is. Op een zomeravond tijdens het gouden uurtje is het natuurlijk helemaal fantastisch hier, maar ook als de zon later ondergaat kan je hier prachtige beelden maken. En dat hebben we dus gedaan. Samen prachtige beelden maken….

En zo maken we samen niet alleen de meest prachtige beelden, maar ook herinneringen, voor nu, en voor later.