Mijn werkwijze (voor huwelijken)

 

Werkwijze

Voor de bruiloft

Zijn jullie enthousiast na het bekijken van mijn foto’s? Dan is de eerste stap het maken van een kennismakingsgesprek. Mijn manier van fotograferen is heel persoonlijk en gaat verder dan alleen de foto’s, daarom is het voor mij bijzonder belangrijk dat het klikt tussen ons en dat mijn stijl en manier van fotograferen bij jullie past. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, en praten over jullie ideeën voor de trouwdag. Aan het einde van de kennismaking heb ik vaak een goede indruk van wat jullie belangrijk vinden op de dag en hebben we samen een eerste versie van een tijdlijn op papier gezet.

En natuurlijk liggen er aantal trouwalbums op tafel om te bekijken.

Trouwalbum

Na het kennismakingsgesprek

Beginnen we een app-groep zodat jullie altijd snel met mij in contact kunnen komen en stel ik een offerte en een factuur op voor de aanbetaling.

Een maand voor de bruiloft.

Jullie ontvangen van mij een uitgebreide vragenlijst over praktische zaken én over wie jullie zijn. Ook plannen we (naar wens) een tweede voorbereidingsgesprek. Daarin bespreken we de laatste wensen en details en zo nodig geef ik nog advies om de dag nog mooier te maken.

Victor en Caroliene - Trouwfotografie - Achtertuinbruiloft, Groningen

De trouwdag

Deze dag staat in het teken van genieten, genieten en nog eens genieten! Hopelijk voelen jullie hier echt al een vriendschappelijke band en ga ik op tussen jullie familie en vrienden. Jullie hoeven je geen moment zorgen te maken of alle momenten er wel op komen, want daar ben ik voor!

De eerste dagen na de bruiloft

Binnen een paar dagen na jullie trouwdag ontvangen jullie een preview om na te genieten! Het delen van de preview vind ik altijd fantastisch, mijn hart stroomt altijd over van het idee dat jullie hiermee het gevoel van de bruiloft wat langer vast kunnen houden. Deze foto’s zetten ook meteen de toon voor de andere foto’s.

Victor en Caroliene - Trouwfotografie - Achtertuinbruiloft, Groningen

Tot 8 weken na de bruiloft.

Wanneer ik elke foto zorgvuldig heb bewerkt krijgen jullie de rest van de reportage. Vervolgens gaan we aan de slag met het album, yes!

Het album

Nadat jullie hebben door gegeven maak ik een eerste opzet voor het album. Deze stuur ik naar jullie toe en vervolgens maken we een afspraak om deze samen helemaal naar wens aan te passen. Dus jullie mogen echt zeggen deze foto erin, die eruit, meer pagina’s, minder pagina’s etc. Ook maken we dan keuzes wat betreft de omslag.

Aan het einde van deze avond is gaan jullie naar huis met een goed gevoel. We hebben net jullie album gemaakt! Afhankelijk van de leverancier duurt het dan nog een aantal werken voor deze in huis is, maar dan is het toch echt klaar. Wat hebben we samen een ongelofelijk mooie reis gemaakt! En het resultaat mag er zeker zijn, een prachtig album en onbetaalbare herinneringen.

trouwfotografie - details